Sunday, June 19, 2011

Kunnon keikka

Eilen oli tuuria matkassa ja aikataulut sovi hyvin sateen kanssa ja muutenkin.Vinkkilistan kevennys menossa.Edellisen sunnuntain mukaan lukien piti olla 8 koneen saalismatka,viime su tuli 3 konetta pohjalle joten täsät oli hyvä jatkaa ettepäin.

Sadekuurojen välissä matkaa tehden kohti määränpäätä,Ensimmäinen paikka tarjosi pari kohdetta,yhden valko- ja punakeulan kameralle.Ettepäin kohti uusia kohteita,niitähän tarjoiltiin neljä kipaletta kerralla seuraavassa paikassa ja kupponen kuumaa teki hyvää sateen jäljiltä.

Höyryjunakin jäi kuviin siirtymätaipaleen aikana,noitahan oli eilen muutamia liikenteessä.

Puhelinsoitolla varmistettiin seuraava paikka ja alkoi kuvasaalis kasvaa kunnolla,kuusi konetta talosta,pikavisiitti naapurin liiteriin ja kaksi kohdetta lisää.Kahveepöydän kautta takaisinpäin ja vinkki kahdesta talosta neljä konetta lisää.

Vanhan tien varrelta päivän viimeinen kohde,Suomenlahden eteläpuolelta kotiutunut kone pääsi kuviin ja vietti lomaa,kun linnuilla oli pesä etukuormaajassa.Ei huono päivä 17 brittikonetta ja yksi länsinaapurin tuotos ja kun laskee viime sunnuntain mukaan niin ventti on kohteita tallessa.