Wednesday, June 8, 2011

Huh hellettä

Lämpöä piisaa niin päivälläkin kuin yömyöhällä,unet alkaa olemaan hieman katkonaisia.Muuten on lämpöaallosta selvitty hyvin,tänään oli tuuletuspäivä kun nykäistiin kipolla suihkulähde paikoilleen ja tehtiin pikainen tarkastus muutamalla laavulle.

Jäät oli hieroneet laavun rantautumispaikkaa kovalla kädellä ja ehtoopäivästä vietiin 466 cm pitkä sähköpylväs veneellä odottelemaan asennusta.Ensin oli ajatuksena hinata pylväs,kuitenkin nostettiin äijävoimalla kippoon ja äijävoimalla maihin.

Vesi on kova elementti kun vasta-aallokkoon hyökää kipon kanssa 30 km/h,vanha lasikuitukippo paukkuu oikein kunnolla moisessa menossa.

Leikkuukalusto alkaa käymään lämpöisena ja väsymisen oireitakin löytyy niin lämmöstä kuin muustakin väsymisestä kertovia.

Ei oikein meinaa maistua traktorin laitto tallissa,lämpötilän takia.Pikkuhiljaa kun tuo projekti valmistuu tulee tyhjä olo kun 10-vuotinen vääntö saadaan päätökseensä.Kone vietti nelikymppiset tammikuussa ja katotaan jos palkitaan juhlan kunniaksi rekisterikilvellä loppukesästä.Olishan se ainutlaatuinen tapahtuma kun ei ikinä ole virallisesti ollut rekisteröitynä tuo traktori.

Huomenna saapuu kukkaloistoa rekallisen verran.