Wednesday, June 29, 2011

Alkaa olla valmista


Taavetti alkaa olemaan valmis kaikinpuolin rekisteröintiyritystä varten,pellit on paikoillaan ja lasinpyyhikijäkin toimii.Tuntimittari alkoi kertomaan lukemia ties kuinka monen vuoden jälkeen.7932,8 h oli lukema josta mittarin matka jatkuu ja toisella kierroksella mittari on,joten 17932,8 h plus ne kaikki puuttuvat tunnit tuolta mittarista.Vanha vaijeri oli niin kulunut ettei vaijerinpää enää pysynyt oikeassa paikassa,uudella vaijerilla tämäkin vaiva korjaantui.

Kone on kohta ollut minulla 10 vuotta ja seitsemänä vuonna ollaan konetta tehty enemmän tai vähemmän aktiivisesti.Kolmen vuoden harkintatauko oli välillä ja taasen hommat eteni.
Osa kohteista on teetetty ja osa on tehty itse,mahdollisimman paljon alkuperäisyyttä säästäen.Oma taiteenlajinsa tämäkin,olis helppo puhaltaa vanhat paskat pois ja uutta väriä pintaan,samalla menis lapsi pesuveden mukana huit helkkariin.Samalla häviäisi tietyt käytöstä kertovat merkit.

Rahaa on palanut kiitettävästi koneen tekoon,mutta jollei harrastus vie kaikkia rahoja se ei ole oikea harrastus.Työtunteja en ole laskenut enkä kilometrejä mitä on ajettu varaosien hakumatkoilla.

Katotaan nyt riittäiskö tätä lajia vai vieläkö pitäisi hommata joku pikku projekti.