Friday, July 2, 2010

Vihdoinkin maalissa

Kyntöaurat sai vihdoinkin pintaansa uuden punaisen värin,kaiken hemmetin säätämisen jälkeen.Värin kiiltoastekin muuttui kun täysikiiltävää ei ehdä kuin 10 l astioissa joten puolikiiltävää pintaan sitä kun löytyi 2,7 l astioissa.1,5 litraa meni maalia ja kun laskee tuon sekoilun mukaan niin hintoihinsa tuokin maalaus tuli.

Aikaa meni pari viikkoa hukkaan kun maalauskeli ei ollut sopiva joko lämmön tai tuulen takia.Huonon maalin takia meni 1,7 litraa ohennetta hukkaan,kun pesi klimmpien tahraanman ruiskun kunnolla.Samalla alakannuruutta sai hylkytuomion ja nyt väri tempaistiin pintaan yläkannuruiskulla.Pesu teki nytkin kiusaa lämpötilan takia,joten viileäksi ehtooksi on puuhaa tiedossa.

Traktorikin pitäisi noutaa tontilta kotiin ja tehdä pientä remppaa ja asentaa uusi valopistoke.Ainoa huoli on läheinen takaraja,kun heinäkuun loppupuolella pitäisi kone viedä näytille naapuripitäjän puolelle.Kelit ratkaisee kuinka hommassa käy.

Huomenna pääsis hommiin tutulle alueelle,toisilla on pakottava tarve saada syötyä pala lentokenttää kerran vuodessa.Huomenna toiminta rajoittuu museon kulmille,joten autoon ämpäri mukaan niin haettua kentältä eväät mukaan,ettei tule kovin pahoja vieroitusoireita:)

Työviikko on ollut aika mielenkiintoinen monellakin tapaa,hommat on vaihdelleet hieman liikaa.Erikoisia projekteja on työn alla.

Pankistakin tuli kutsu käydä paikanpäällä ja kyl oli hieno reissu.Syyskuussa putoaa alepaan asiakaskastiin kun ei ole tarpeeksi rahaa tai velkaa ko. pankissa.Näin meitä kohdellaan pankkimaailmassa,raha ratkaisee kuinka hyvä asiakas pankille olet.