Thursday, September 2, 2010

Vaikeaa.

Kovin tuntuu olevan vaikeaa löytää pieniä asioita.Sähköä johtava maali meinas teettää töitä,kyselin puhelimella muutamalta varaosakauppiaalta,ei ole ikinä kuultukaan moisesta.Netistä löyti helpolla.

Poikkesin töiden jälkeen autoilijan tavaratalossa kotipitäjän puolella.En löytänyt muttei löytänyt myyjäkään,no ärräpäillä saateltuna kotio ja netti auki.Mitä vit... pääsi suusta kun kone näytti et 7 purkkia on tavaraa ko.kaupan hyllyssä,joten äijä takaisin kauppaan.Sama myyjäkin sattui kohille joten kysyin uudelleen,tällä kertaa tuotenumerolla ja kas kummaa hyllykin löytyi.Eipä ihme kun ei löytynyt edellisellä kerralla,maali oli liimahyllyssä.Ihanaa logiikkaa tarjolla.

Enon kolari on aihettanut paljon keskustelua.Vikaa löytyi,toisella ylinopeutta ja toisella vähän pohjia.Haluampa nähdä sen velhon joka tempaiseen 60-tonnin yhdistelmän seis siinä vaiheessa kun auto työntyy kolmion takaa eteen.

Viime viikot on autoradio pauhanut outoa jytinää cd-levyltä,ei kuulemma sovi meikäläisen olemukseen moinen musiikki.

http://www.youtube.com/watch?v=xFYQQPAOz7Y

Nyt soi sitten vähän toisenlainen musiikki korvissa näin koneella ollessa.
Puhukoon kappale puolestaan,mie oon ihan hiljaa.

http://www.youtube.com/watch?v=3xNmPuUCRJ0

Kovin on julkinen viikko ja tuntuu et jokaiselle varattu 15 min julkisuudessa tulee hiljalleen täyteen.Maanantaina äijä näkyy lehdessä ja eilen tuli s-postia heinäkuussa tehdystä jutun pohjasta,jotta painoon menee.Tänään tuli sitten postin mukana lehdykkä jossa meikäläisen ottama kuva.Meno on kovaa,onneksi ei kansainvälistä.

Sopikohan loppuun seuraava kappale?

http://www.youtube.com/watch?v=UqfftomJMK0