Saturday, October 9, 2010

Ristiäiset

Tulihan tuokin juhla läpikoluttua,olihan sielunpaimen puhumassa jos kaikki liperilasset olis yhtä mukavia niin sitä vois vaikka käydä kirkossa.Eläkkeeltä olis pappi passitettu takaisin paimentamaan karanneita seurakuntalaisia.

Sofia Aino Maria tuli lapselle nimeksi ja jokaiselle nimelle kerrottiin tietoa menneiltä vuosilta.Heitin kyllä herjan et isän ja äidin ammatin tietäen niin lapsesta tulee sähkönvartija,tälle ajatuksella löytyi muitakin kannattajia.

Ruokaa oli niin napa paukkui ja erikseen tälläiselle salaatinkastike kammoiselle oli tehty sienistä ja sipulista oma salaattikulho.Kieltä sai sitten onkia takaisin nielusta,sen verran maukasta tavaraa.

Aamu kauppareissulla tuli ostettua uusi lompakko,onhan vanhalla ikää liki 20 vuotta.Ei nykyään mikään kestä,kaikki on kertakäyttöistä tavaraa.

Uusi puhelin on alkustartissa sairaan nopee kun vertaa edelliseen,ihminen on edelleen kuin koira joka palaa omalle oksennukselleen.Vaikka edellinen Nokia rivesti aivan riittävästi niin uusikin soittoväline on Nokia.

Tämän kesän hiljainen tavoite on lähempänä määränpäätä kuin vuosiin,tuon tallissa olevan traktorin sähköistystyöt on ajovaloja vaille kytketty.Ajovalot on pöydällä asennusta odottamassa kun iski taasen pieni materiaalipula.Ostin eilen neliömuttereita ja 3/16" UNC muttereita ja vielä olis pitänyt ostaa 3/16" UNF muttereita kumikehyksiä varten.Lampunpohjat tehtiin kromimaalilla kuntoon ja paremmat pohjat lähtee uudelleen kromaukseen talven aikana.Pieniä pohjatöitä on vielä jäljellä ennen ajovalojen laittoa,messinki kehyksen alle liimattu alumiinipelti jätti rumat liimajäljet peltiin ja ne täytyy poistaa.Muutenkin ajattelin maalata yli tuon aluspellin niin ei tarvitse alkaa leikkelemään alumiinipeltiin reikiä valojen ja ruuvien kohdalle.Pieni ero on Butlersin ja Hellan kumikehyksen välillä,Hellassa on neliömuttereille paikat Butlersissa ei.Säätöruuvit ja jouset tuli hommattua.löytyi Fergusonin varaosamyymälän hyllystä.