Monday, October 4, 2010

Olihan päivä.

Mukavan viikonlopun kruunaa aivan päin seiniä mennyt maanantai.Kun kerran menee päin seiniä niin menee oikein kunnolla.Ensin aamulla poltinsulkeiset pakun nokalla ja ei meikäläisen sormille ollenkaan sopivaa hommaa,kun tilaa ei yksinkertaisesti ole.

Partnerin leikkuri ilmoitti yhteistyökyvyttömyytensä,kahdesti avasin ja siivosin kaasarin ja toisella kertaa tankinkin.Uudet kalvot ja kone käy sen verran kun ryypyllä saa bensaa.Arkiston kätköistä toinen tankki ja kaasutin niin johan alkoi kone käymään oikealla tavalla.

Kerääjän asennus piti olla helppo nakki,no ensin konetta komisti lista missä puhetta oudosta sirinästä.Autosta puuttui taskulamppu joten fikkari keikalle ja varoiksi koko pakki autoon.Persuuksista luukku auki ja sirinän syy laakerivaurioinen hihnapyörä,uutta tilaten ja kun kansi ja kerääjä oli paikoillaan niin soittaa varaosamyyjä rupee vasta tarkentamaan et mikä hihnapyörä.Kerroin et tääl on kansi kiinni,no sitten sohittiin fikkarilla sen verran koneen uumeniin et oikea hihnäpyörä löytyi.Ärkäle kun ei kuunnella kerralla.

Ruokatunnin tehohetki iski kun kromimaalilla maalatut lampunpohjille suhautin kerroksen lakkaa ja mitä v.....a meni harmaaksi koko helahoito.Kromimaalipurkin kyljestä löytyi sitten maininta ettei saa maalata yli.Huomenna kokeillaan varovasti teräsvillalla saada pinta rikki ja uutta kromia pintaan.Onneksi tuli tarjous toisista lampun pohjista ja varalaseista.

Kylmäpyörösahan osien saaminen tuntuu olevan kiven alla,joten raudan vääntö on kivaa kun katkaisuhoito tehdään rälläkällä.Portinsalpoja pitäisi väkästellä muutamia,tarverauta tuli haettua pihanreunalta.On se hyvä kun voi kierrättää vanhat kolhitut puusuojat tällä tavalla.

Iltäpäivä takkusi yhtä mukavasti kuin aamupäivä ja puhelin soi ja soitteli omiaankin.Ilmeisesti on jutun aihetta kun katteli soitetut puhelut.Uusi puhelin on tilattu,mut tekstarina saatu seurantakoodi ei toimi.Tulihan päiväkin koska operaattori vaihtuu,ei se mitään jos uusi puhelin jää hukkateille.Katotaan sit kuka sillä soittelee ja kuka maksaa laskun.

Nurmikko kaatui näillä näkymin viimeisen kerran ja taitaa Klippokin antaa viimeiset savut koneesta ulos,on sellainen käry kun rinnettä ajaa.