Wednesday, August 25, 2010

Pintaliitoa

Viime päivät on olleet pintaliitoa monellakin tapaa,syksyn merkit on ilmassa näkyy ilkivallan lisääntymisenä joka taasen työllistää.Perjantaina saapui tekstiviesti joika kertoi kännykän saapuneen remontista viidennen kerran 23 kuukauden aikana.Olihan maanantaina ilme hieman koominen kun hain puhelimen pois,oli ihka uusi Nokia kuoressa,mutta vanhalla takakannella ja akulla.Sanoi samantien et se on 31 päivää käyttöä ja sitten lähtee vehje lapasesta ja menee pitkälle.Ehdotin kierrätysastiaa samantien,kehtas vieläå sanoa et tää puhelin palvelee pitkään.Kateissa olevia koomikoita on löytynyt viime aikoina useita.

Viime viikolla korjattu laituriportti oli joutunut väkivallan kohteeksi rankalla kädellä,onneksi viime viikolla tilatut salmiakkiverkot tuli tiistaina,samana aamuna kun hain portin pajalle.Joskus homma toimii kuin ajatus.Tänään soitteli rautakauppias ja tarjosi salmiakkiverkkoa,himppasen onj kaveri myöhässä kun kilpailija toimittikin jo ko. verkot.Kolmatta tarjousta ei ole vielä edes kuulunut.

Taavettiin on saapunut muutamia tilattuja osia,ensin tuli valokatkaisijan nuppi varastoon,peräti alkuperäinen Lucas.Tänään saapui briteistä sammuttimen jousi ja nyt toimii kuten pitääkin:)Jarruvalokatkaisin tuli vaihdettua,vielä vaatii herkistelyä,jotta toimisi kunnolla.

Eilen hyytyi kylmäsaha,tuli savut moottorista ulos joten jälleen on todistettu et sähkölaitteet toimii savulla kun savu tulee ulos ei konekaan toimi.

Pientä kalustovaivaa on ollut riittävästi tarjolla,tänään oli tarjolla leikkuriremppaa,imurin ja painepesurin elvytystä.Painepesuri muistutti suihkulähdettä,kun vedet ja pesuaineet lentää putken ja suuttimen välistä.