Thursday, August 12, 2010

Loma loppuu.

Viimeinen lomapäivä tuli tuhlahttua Taavettia tehden ja nyt toimii etuvilkutkin kuten joskus vuonna miekka ja kirves.Takavaloraudat on vielä pöydällä odottamassa asennusta.Ohjaamossa olevat sähköjohdot on kytketty,joten jäljellä on vielä viimeistelyä ja varmistustettä kaikki valot pelaa.

Aikaansaava loma harrastusten suhteen vaikka muuten kaikki lomasuunnitelmat meni päin honkia.
Yleosmittarinn on ollut kovilla kun on selvitelty laturilta tulevaa virran määrää ja varmistettu virran kulkevuutta johdoissa.En laskenyt paljonko projektiin on sähköjohtoa käytetty.Sulakemäärä on moninkertaistunut,kun alunperin koneessa on yksi sulake ja nyt on 10 käytössä johtojen kytkemisen jälkeen.

Hetki meni miettiessä kun 5-napainen kaapeli oli maksimi mikä mahtui vanhoihin putkiin sisälle ja sama määrä löytyi vanhoistakin johtosarjoista.Aikansa kun päätteli niin tiesi et mikä johto tuo ja kuinka pitkälle,jotta virta kulkee kaikkiin tarvittaviin kohteisiin.

Huomenna olis messupäivä,joten töihin meno on varustettu pehmeällä laskulla.Höyryistä puhinaa ja suhinaa olis tarjolla seuraavaksi yöksi,tosin vain juotto ja lataustauon ajan.