Friday, August 6, 2010

Etenee,etenee

Taavetti-projekti etenee mukavaa vauhtia ja tarvike kaupoilla tänäänkin,aamusella vähän läppäkumia ja letkua.Läppäkumista taiteiltiin uudet ilmaohjaimet syylärin ympärille ja letkusta syylarin ylivuotoletku ja ohjauksen öljysäiliön ylivuotoletku paikoilleen.Pop-niittejä piti hakea vielä ehtoolla jotta viimeinenkin ilmaohjain tuli kiinnitettyä oikein.Ajovalojen johdotus on lamppuja vaille valmis etupäässä.Keulapalakin takaisin paikoilleen ja pinnapultti ajatus toimii yhtä hyvin kuin alkuperäinenkin ajatus.

Vakuutusyhtiössä poikkeisin ja kyselin miksei ole kuulunut mitään,lomakautta syyteltiin.Ootellaan vielä hetken verran ja katellaan jos vastausta tulisi.

Tenholassakin poikkesin parin viikon takaisella tapahtumapaikalla,mukavasti oli väkeä paikalla käynyt lähes 1500 ihmistä.Kotimatkalla talteen ylläri-Volvo traktori ja toisen perään soittelin Suomi-Volvon kiilto silmissä.Ens viikolla selviää oliko vai eikö.

Netistä löytyi mielenkiinnon herättävä projekti/raato,katotaan ny pysyykö kuume kurissa vai täytyykö hakea pihalle lisää brittirautaa noin 2700 kiloa.

Rautakauppakin vastaili murahteluun ja juuri silä tavalla kuin odotin.Joten kyllä on helppo siirtää omat ostokset toisaalle.