Tuesday, August 17, 2010

Loistaa ehtoossa(vihdoinkin)

Eilen ehtoolla alkoi Taavetin valot loistamaan oikealla tavalla.Ajovalot on laittamatta,mutta parkit,vilkut ja jarruvalot toimii kuten pitääkin.Jarruvalokatkaisin hieman oikuttelee,säädetty ehkä turhakin herkäksi.Kytkintä piti hieman säädellä hieman parempaan suuntaan.

Oli se eilen outo tunne ajaa traktoria eteenpäin ilman rattia,kun alkuvaiheessa piti ratkaista kumpi pois polttoainesäiliö vai rattiakseli.Jälkimmäinen tuntui paremmalta ajatukselta,koska knnetta voi käytellä aivan huoletta.Poltinsulkeiset on vielä edessä,hyvin loistaa vanhoillankin polttimoilla.

Takatyövalo ja perävaunupistoke kaipailee johdotusta osittain ja parempaa valaisinta.Siivoilua johdotuksen suhteen on paljon vielä edessä,sen kerkee kun saa systeemit toimimaan kunnolla ensin.

Leikkurikalusto työllisti tavalla tai toisella tänään oikein urakalla.

Rautakauppiohin on iskenyt lama,kun toisista kaupoista ei edes yritetä selvitellä hintaa ja saatavuutta.Toiset sentään yritää selvitellä.Kovin on köyhää aikaa,ennen oli sentään tavaraa hyllyssä,nyt myydään ei oota ja ollaan naama norsun perseenä kun kyselee et koskas tulis vai hitsaanko ovet kiinni.