Sunday, June 6, 2010

Kokeilua

Työviikko on mennyt siivomisen merkeissä ja hvyä niin,onpahan piha tyhjentynyt rojuista.
Ehtoolla on sahailtu polttopuita tuleville vuosille,jos inkkarilta kysyis et kummoinen talvi on tulossa.Olis vastaus hyvin kylmä,valkoinen mies tekee paljon puita.

Nurmikko kasvaa kuin pirun sarvet päässä,joka viikko saa leikata.Sitä se kalkitus teettää.
Kyntöaurat odottelee edelleen maalausta,ensin puut ja sitten vasta harrasteet.

Eilen pieni kokeilukeikka kuinka monta eri harrastekohdetta voi tallentaa yhdellä keikalla.
Ensin kattelemaan lentokoneita HKI-Vantaan kentälle ja talteen kuvina.
OH-SAJ, OH-LEG, OH-LKG, OH-LKL ja LN-NOB tunnuksilla olevat lentokoneet.
Sitten kentän toiselle puolelle,mutta matkalta talteen Volvo BM 841 pyöräkuormaja, Åkermanin kaivinkone poravarustuksella ja Valtra A75 traktori.Kentän toiselta puolelta ei löytynyt mitään kiinnostavaa.Tie vie lauloi eputkin,joten ettepäin sanoi mummo lumessa.

Vanhan kolmostien varrelle pikainen poikkeama,ei mitään uutta tarjolla.Läheiselle asemalle ja pienen hetken päästä muutama juna näkösällä,sehän sopi kuin nenä päähän.Tutulle teollisuusalueelle käymään ja pari Vanajaa kuvina mukaan,toinen oli vanha tuttu.Naapurista vielä BM Volvo 840 kuormaaja.Keskustaan tullessa näkyi vaaleanpunainen limusiini,kaiken olen nähnyt.Pikkutien varrelta aamulla kuviin yksi Taavetti-pohjainen traktori,näkyyhän tuokin kohde tietyllä karttaohjelmalla.

Lasipitäjän eteläpuolelta löytyi salaojakone ja hopan traktori.Jahdin kohteena ollut taavetti pääsi karkuun,kun se oli myyty uudelle omistajalle.Naapuripitäjästä sitten muutama kone vielä talteen.

Kaikenkaikkiaan talteen jäi.
7 traktoria
5 lentokonetta
2 junaa
2 pyöräkuormaajaa
2 Vanajaa
1 kaivinkone
1 salaojakaivinkone

Tänään istui sylissä pieni sydäntenmurskaaja,vielä pieni.12 viikkoinen rotikan pentu.Luonnetta löytyi jo niin pienestä,kun ei ihan vielä ylevä niin sitten muristaan kovin.