Friday, June 18, 2010

Sielusta kultaa ja nenästä verta

Näin se Juice joskus runoili,voisin totea et nenästä ihan jotain muuta ja sielu on jaa-a,missäköhän kunnossa.

Viikon parhaat naurut sai kun sahakaupasta soiteltiin ja sanottiin et mun pelit ja vehkeet on siellä,sanoin et kyl minu pelit ja vehkeet on housuissa jollei viime aikoina ole jotain muutosta tapahtunut.Asia tarkentui hervottoman nauramisen jälkeen,et tilatut osat on tullu.

Kalustovauriot on pitänyt kiirettä yllä,onneksi varaosahuolto toimii keski-euroopan korvilta nopeasti jää seisokit lyhytaikaiseksi,ainakin joillakin merkeillä.Muutenkin on ollut hieman koomisia hälyjä,jotka kertoo et ihmisillä on asiat liian hyvin kun voidaan tehdä kaikenlaista älytöntä.Kuten sotkea paikkoja savella.

Mieli on oudossa tilassa,kun ärsyyntymiskynnys on yllättävän matalalla ja sen huomaa kun tulee murahdeltua aika herkästi.EI ole ennen kesäduunarit alkaneet leikkimään pomoa,totesin et koneet tulee kun tulee ja se on päivä lisää remppaaikaa kun narina puhelimessa alkaa.

Viime la löytyi yllärinä iso Volvo traktori,tänään toinen ja melkein naapuripitäjästä.Kukaan ei ollut konetta kysellyt ja 1 H 5 min meni kun olin soitosta talon pihalla ja kone myyty.Olis ollu komia projekti,vikalistan sain ja ajotunnit vain 18000 tuntia työtä takana tuolla koneella.Suurin punnittu kuorma oli 18400 kg,jonka oli tehtaalle vienyt joten oiva vetokone.Tuohon kun laskee kärryn ja traktorin omapainon niin komeita luvuissa ollaan.

Veturin ja kärryn välissä on alennusvaihteena pyörinyt Taavetin "kinkku",isäntä sanoi et ainoa joka kestää moista murjontaa.Komea oli verstaan varustus,remppahommia ajatellen ja varikkokoira oli oikein mukava tuttavuus.Ensin siliteltiin ja sitten kuvattiin ja kun kamera vaihtoi paikkaa niin silittely jatkui joka kerta,että semmoinen koiruus tällä kertaa.

Huomenna pitäis poiketa Tuuriin jos tämä tuuri muuttuis paremmaksi.Toivossa on hyvä elää sanoi lapamato,toivo on pitkä mies.

Pitkänmatkan lomalaisille oikein hyvää lomaa.