Thursday, June 10, 2010

Kesän kiireet.

Alkaa olemaan normaalikesän vauhti päällä.Pihalle saapui kesäkukat,reilu 40 rullakkoa ja huomenna saapuu tämänpäivän kuormaan sopimattomat rullakot.Leikkuukalusto on ollut kovilla ensin kosteuden ja nyt huiman kasvun takia.

Mobiililaajakaista yhteyden emoyhtiö pysyi entisellään vaan rahankerääjä vaihtui.Lama taitaa poistua kun koko viikon on puhelinpärissyt ja kaikenmaailman kauppiasta tyrkyttää ostettavaa.Ei kiinnosta partakoneet eikä taivaskanavat,saatikka auton turvamerkinnät kun ne on jo tehty.
Puhelinoperaattorikin ilmoitti et vois liittymän palauttaa entiseen omistajuuteen,totesin et soittele paikalliselle myyjälle ja kysy kuinka siellä on palveltu ja kysy sitten jos jäi epäselväksi miksi operaattori vaihtui reilun 14 vuoden jälkeen.Vittuile vain,kaikella on rajansa.

Viime syksyinen puukasa on pätkitty klapimittaan,suurin osa sähkösahalla ja kolme hiekkaista pölliä ns.kultaketjulla ja bensasahan voimalla.12 kokorunkoa oli syksyn saalis ja pöllejä syntyi sen mukaisesti.

Keskikesän juhlaakin on suunniteltu et mihinpäin sitä lähtis.

Nokian N 73 on jälleen huoltokeikalla ja toivon mukaan viimeisellä,kyl on puhelin rivestänyt vajaa 2 vuotta ja neljäs huoltokeikka menossa.Puhelin on ollut pois käytöstä lähes 2,5 kuukautta,kun operaattorilta ei saa korvaavaa puhelinta tilalle.Kyl on hienoa toimintaa ja vielä kehdataan kysyä toimiiko huolto,ainoa mikä toimii on laskutus.