Saturday, January 2, 2010

Uutta vuotta

Uusi vuosi tuli ja alkoi menemään päivä kerrallaan,tähän on totuttu vuosien varrella.Saunaehtoo ootteli viettäjiä tutussa ympäristössä ja matkaa taitoin vaihtoehtoreiteillä kun kiirettä ei ollut.Somerniemellä tärppäs sitten vuoden ensimmäinen Volvo.Isäntä oli hieman hämillään kun kesken lumitöitä lupia kuvailuun kyselin,luvat heltis helpolla ja kone talteen.

Saunaehtoo kului tutuissa merkeissä,vanhaa kunnon Suomi-filmejä katsellen ja väliin Mieletöntä maailman historiaa.Kiitokset paikalla olleille.

Vuoden viimeinen Volvo oli malliltaan 320,samoin kun tämän vuoden ensimmäinen Volvo.Tästä on hyvä jatkaa kohteiden tallentamista.Illan mittaan putoili kolme vinkkiä lisää,joista kaksi tiilitallin lähistöllä ja kolmas sitten latomerialueella.

Pitihän sitten komeassa kelissä lähteä tallentamaan kohteita.Ensin hyytyi kamera sitten sormet kun paksuilla hanskoilla ei kuvaaminen onnistunut.Kun varpaat vielä ilmoitti kylmästä,totesin et kamera autoon ja kotia kohti.Suunniteltu kuvauspaikkakin oli muuttanut muotoaan aika lailla,ylikulkukäytävä oli hävinnyt ja paikalla alikulkutyömaa.Näin se maisema muuttuu.