Friday, November 13, 2009

Tällit hoidettu

Määräaikaiset työntekijät heivas kesäurakkansa tänäään,hyvät lomat vaan.Portit tuli kuntoon ja ilmakiväärillä ilmastoitu Sebach alias bajamaja vc sai siivilää muistuttavaa oveensa pintaan 6,5 mm filmivanerin ja liimakittiä ja alkuun muutaman pop-niitin.Niittailu jatkuu ensviikolla kunhan liimakitti on kuivunut,pakun renkaat laitettiin pääle painoksi jotta kitti leviää hyvin paikoilleen.

Kaupparatsut ovat ymmärtäneet yskän ja pysyneet pois jaloista,on loppuvuosi ja ostot on osteltu.Remppatarvikkeita hankitaan tarvittaessa.

Traktorinistuimen jalustat ja valopistokkeen telineet ovat saaneet väriä pintaansa.Saa asennella viikonloppuna paikoilleen,ainakin kotona olevaan koneeseen.Pohjanmaa houkuttaa edelleen poikkeamaan,kelivarauksella kuitenkin ei ole järkeä kuvailla koneita vesisateessa.

Treffit sujui hyvin,tunti meni kaatopaikalla kun selviteltiin mihin kohtaan on tavaraa tuotu.Olin paikalla hieman etuajassa ja hain mkuistikuvia kippauapaikasta ja löytyihän,vieressä nökötti kanto josta kasvoi iso kuusi ainaikin 30-vuotta takaperin.Olen kuulemma ollut ainoa joka on jotain kertonut tuoduista tavaroista ja hitto meikäläinen vaappui jauhesammuttimen mittaisena noissa nurkissa,kun tuttua käytiin siellä moikkaamassa.Hän oli kaivinkoneineen siellä töissä.Ilmeisesti paikalla leijunut haju paloi sen verran hyvin muistiin et paikka löytyi vielä vuosien jälkeenkin.

Kuulokkeista tulvii toinen vuoden parhaista levyhankinnoista.Jenni Vartiainen ja toinen yhtä hyvä vaihtoehto on Poets of fallin viimeisin levy.Molempia voi kuunnella reilusti koko levyn,ei tarvitse hyppiä raitojen yli.