Thursday, November 5, 2009

Ensilumen aikaan.

Aamulla maassa pari milliä lunta,nyt sitä on lähes 40 milliä.Ensin vietiin kesäliisarit takaisin Pohjois-Pasilaan,tähän asti on puhuttu Ilmalan varikosta,kyltissä lukee nykyään edellä mainittu.Paluu takaisin varikon kulmille ja Klippojen kimppuun,kaikki normihuollon käyvät koneet on huollettu ja yksi jo palautettu takaisin etävarastoon odottelemaan kevättä.Kolme konetta odottelee hitsausta ja yhteen vielä joutuu vaihtamaan toisen kotelon kun koko kylki oli revennyt irti.

20 kpl perässä käveltävää konetta on kaikkiaan joista 18 Klippoja ja yksi husse sekä Castel Garden,jossa veto,kerääjä ja sähköstartti.Tuntuu akkuja menevän enemmän kuin mitä käynnistyksiä tehdään.Narusta nykäisemällä lähtee paremmin käymään.

Muita pienkoneita on jonossa mukavasti ja ajoleikkurit päälle.Pajaan saapui leikkupuiston portti jokta oli kohdeltu kovalla kädellä 60x70 mm alumiiniprofiili on antautunut ja murtunut.Moskalla oijontaa ja 1,5 mm pellistä kolmesivuinen pokkaus joka liimattiin ja niitattiin paikoilleen.Nyt kun portti palautuu maastoon,se myös lukitaan kiinni.Käyttäkööt pienenpää porttia.

Talvirengas rumpa on toivottavasti ohitse,viiteen autoon on tullut kummit vaihdettua,siinä savottaa tarpeeksi.Kyl 14 ja 16 tuumaisia henkilöauton kummeja heittelee mukavasti.16 tuumaset pakun pyörät ahistaa jo enemmän.

Hiljaiseksi on tiilitallin kulmat menneet,katotaan ny löytyykö vielä kipinää.Toiselle saman alan porukalle olen jo eroilmoituksen jättänyt ja se tieto on mennyt perille,kun uutta henkilöä tyhjään tuoliin haettiin.