Friday, August 14, 2009

Loma alkoi.

Loma on alkanut,jipii.Eikä vieläkään mitään suunnitelmia,nyt menee lujaa.Puomi uimarannalle oli tämänpäivän työohjemassa ja kierrätys kunniaan.Kolmesta eri veneaisasta,neljä vanhaa ruohonleikkurin terää ja vaakatasoleikkurin kannatinpyörän haarukka romukasasta löysivät uuden elämän.Vain puolen metrin pätkä uutta rautaa holkiksi kahden putken sisään ja homma hoidossa.

Venelaitureillakin tuli poikettua rasvaamassa lukkoja kun joku väitti ettei portti aukene niin kuin pitäisi.Noita lukkoja pitää käsitellä kuin naisia,hellin mutta päättäväisin ottein ja sen jälkeen viedä avaimet lukkoliikkeeseen ja ammattiapu paikalle.Tänään ei heitä tarvittu,kun lukot toimii rasvattuna.

Viikon opetus:Kuinka poistat Klipon männän?Helposti paineilmalla,sylinterin kansi pois ja ilmansuodatin,sen jälkeen paineilmapistooli öljytulpasta sisään ja ilmansuodattimesta reikä umpeen,sitten pieni suhaus ja mäntä on kädessä.

Jaa että unohtuiko jotain?Kun koneestä hävis puristukset ja terä pyörii kuitenkin kun narusta nykii niin oireet viittaa kiertokangen katkeamiseen,niin tälläkin kerralla.