Sunday, February 12, 2012

Jahdissa ja heikolla saaliilla.

Eilen poltteli vinkki mielenkiintoisesta kokonaisuudesta joka on havaittu kulkevasta junasta.Paikka jäi kahden aseman välimaastoon,joiden etäisyys noin 40 km.Joten ilmakuvia ajamaan edestakaisin,kuusi paikkaa löytyi mitkä herätti mielenkiintoa.

Maastoa oli vaihtelevaa ja paikat aika lähellä toisiaan,kohde pysyi kuitenkin piilossa koko reissun ja puhelinvarmennuksella ei syntynyt tarkempaa sijaintitietoa.Muutama yritys löytyi jotka toimii lähistöllä joten heihin otetaan yhteyttä asian tiimoilta,jos vaikka joku tietäis.

Mämmilässä(Orivesi) tuli käytyä kuitenkin kahvilla ja se ei ole koskaan ollut hukkakeikka.Kahvi hyvä'ä ja leipomontuotteet makoisia,kyl taas jaksaa.Divarissakin tuli käytyä ja jälleen kirja käessä ulos,tosin sarjakuvakirja mut kirja kuitenkin.

Vakituisessa ruokapaikassa oli mielenkiintoinen keskustelu lihatukkurin ja yrittäjän kanssa ja kyllä kelpaa syödä kotimaista joutsenmerkittyä kebablihaa.Tarkka selostus kuinka nopeasti erä etenee tehtaassa ja lisäksi kouraan lappu jossa tuo em merkki näkyy.

Tiilitallin kupeellakin tuli käytyä ja kaikki ok.