Saturday, January 22, 2011

Tripla jatkumo

Vois noinkin asiat sanoa.Kummin velvollisuudet jatkuu,muutaman taukovuoden jälkeen ja mikäs siinä.Monikulttuurista menoa sanoi pappikin ja todella hyvä pappi,jos heidänlaisiaan olisi enemmän niin voisin jopa ruveta käymään kirkossa.

Toinen asia mikä tuntuu jatkuvan loputtomiin on lumenauraaminen niin kolalla kuin koneella.Viikolla oli synkkä hetki kun heijastimet poistui auransiivestä ja samalla aamulla tuli nykäistyä auralla lohkolämmittimen johtokin poikki.Lunta on omiksi tarpeiksi ja tuntuu olevan muidenkin tarpeiksi.

Kolmas asia mikä jatkuu on valokuvien skannailu,2483 on taulussa skannattujen kuvien lukumäärä.Suurin osa on jo numeroitu ja onneksi ne on luetteloitu aikonaan oikeaan aikajanaan.

Eilen uutta Varesta verkkokalvoille,taisi vuosi vierähtää edellisestä elokuvateatteri reissusta.Pitäähän paikkakunnan yrittäjää tukea,kun kaikkeen muuhun kulttuuritoimintaan tuntuu löytyvän tiloja ja muuta tilpehööriä,muttei kunnon elokuvateatterille paikkaa.Pitäiskös tuohonkin saada joku leima??