Tuesday, January 11, 2011

Pirullinen suojakeli

Lauhtuminen teki kentän hoidosta yhtä helvettiä,kun sataneen suojalumen päällä oli kävelty ja ajeltu.Aura haukkasi kuin nälkäinen sika limppua,loppui koneesta puhti ja iltäpäivästä selästä jousto.Kuusi ns. korpikenttää tuli aurattua auki,noin 80 kilsan ajolenkki ja ajonopeushan on noin 25 km/h hyvällä tiellä.Kone on kovilla moisessa hommassa,onneksi ei ole nastoja eikä ketjuja olis paikat kappaleina ja hitsikoneelle käyttöä.

Mittarilla kuului jotain outoa ja samalla kuitankin niin tutun kuuloinen lause:Mitäs poikani Esko.Tuo lause ei tule kuin yhdestä suusta,enkä väärässä ollut tälläkään kertaa.Tuttu muutaman vuoden minua nuoremman kauniimman sukupuolen edustaja siellähän oli äänessä ja heti perään moitteet kun en ole kaupoilla käynyt.Kerroin et sen verran on hommat muuttunu muutamassa talvesa ettei enää osu ajoreitille,ei oikke kelvannut selitykseksi.

Skannaus jatkuu edelleen,yli 1500 valokuvaa on skannattu.Edelleen vastoin ohjeistusta kun kuvat tulee jpg-muotoon eikä tiff-muotoon.Kun ei koskaan kuunella mitä naiset opettaa.