Thursday, May 13, 2010

Lomailua

Ensmäinen lomaviikko lopuillaan,onhan taasen maailmaa nähty niin rekan hytistä kuin omallakin autolla.Pitkiä keikkoja ei ole tullut tehtyä,lähinnä pyörimistä tutuilla kulmilla.

La tuli poikettua kuuluisassa kellariruokalassa tuolla Tammelan puolella,tavallaan juhlakeikka kun ekan kerran kävin 10 vuotta sitten ja samoissa merkeissä silloinkin.Silloisesta pöytäseurueesta oli kaksi jäsentä paikalla.Hyvälle maistui humpuuukihärkä ja jälkkäriksi leipäjuuatoa lakkahillon kera ja kupillen hyvää kahvia.

Lappeenrannassa tuli poikettua pikinpäiten viime su,ihan vakavissaan traktorikaupoilla.Kipinä syttyi jo talven aikana ja sammui heti kun kohteen livenä näin,olis pitänyt edes joku kolmesta paikkaansa.Tunnit,kunto ja hinta,tunnit ei vastannut kuntoa eikä silloin hintakaan.

Tästä vuodesta tehdään kovalla vauhdilla kaikkien aikojen kuvausvuotta ainakin traktorien lukumäärän suhteen.Välilä täytyy "lumputa" kunnolla muissakin merkeissä jotta into säilyy tallentaa tutumpia merkkejä.

Löytyi ensimmäinen Volvokin joka olisi saanut tulla heti kotipihalle,sai lähteä kuitenkin toiseen suuntaan.Pikkasen on harrasteet hakusessa,tietäis vaan syyn niin hyvä olisi.Vihjeitä on mukavasti tiedossa joten sarkaa riittää kuvausrintamalla ja se on hyvä,tulee pysyttyä oikealla tiellä.

Tänään parkkivahtikomennuksella ja vain yksi ruuhkanpoikanen jäi purettavaksi tuolle alueelle.Kova homma on suunnituskisaa tehdä keskelle metsää.Motocross radalla oli varmaan hiljaisimmat kisaajat miesmuistiin,kun kisailijat juoksi noilla radoilla.

Kesän ensimmäinen ukkonen poikkesi kunnon rytinällä ja vesisatella,vieläkin vilkkuu ikkunasta ja jyrinä kantaa kaukaa.Taitaa tulla kesä hiljalleen.

Huomenna taasen maisema vaihtuu komeasta maisemakonttorista ja pikitie laulaa kumin alla lauluaan.14-litranen vinkkelikasi laulaa tuutulaulua persuksen alla niin mikäs siinä on olla ja istua.Sieltä sen näkee kuinka maa makaa,jonkin verran on vilkastunut raskaankalustonmäärä tien päällä.