Friday, April 30, 2010

Lomat vietetty.

Lomaviikko on takanapäin ja suunnitelmat men uusiksi kuten yleensäkin,viime viikolla poltettu kantapää aiheutti autoilessa sen verran kipua et pohjnamaa jäi sovinnolla väliin.
Maanantaina kaivelin traktoirn ulos ja nostin kyntöaurat parempaan paikkaan,pitäis jonkin verran fiksata tuota maalipintaa.Lapishna on heitetty pesuveden mukana kun ekan kerran aurat maalasin ja nyt on sen verran rakenneltu paketi et on parempi maalata koko komeus yli.Neljät eri aurat on soviteltu,et on saatu kokonaisuus aikaan.

Lähtökohtana oli 3x13" tuumaiset aurat,jotak on rakenneltu 4x14" tuumaiseen muotoon,kun 13 tuumaisia ei löytynyt helpolla ja 14 tuumaisia oli sopivasti tarjolla niin tehtiin työleveyden muutos ja siiven lisäys samalla kertaa.Jäipähän varaosia reilusit nurkkiin.

Tuo ikiliikkujaksi kuviltu taavetti,yhteistä taivalta takana reilu 30 vuotta ja vielä potkii.Muutaman vuoden oli hiljaiseloa kun kone oli tiensä päässä,kunnossa kuitenkin nyt.Nostlaite on aiheuttanut hieman pään vaivaa omilla äänillään,säätöhommia on tehty tarpeen mukaan.Viime käynnistyksellä ei ollut liikettä takana ollenkaan ja vain yksi pieni vipu väärässä asennossa.Nyt laitteet liikkuu ja toimii niinkuin pitää ja outo äänikin on hävinnyt tuolta kotelonuumenista.

Tiistaina aamuvarhaisella tuttuun Scanian hyttiin ja pikitietä alle,kun ei kantapää kestä ajoa niin ollaan kyydissä.Jos viikonloppuna näkyi rannikkokaupunkeja niin sama tahti jatkui.Vaihteeksi itäpuolen suuntaan.Keskiviikkona olemattomien vihjeiden tarkistelua.Loppuviikko menikin tutussa hytissä,taitaa taantuma taittua sen verran on vilkastunut raskaankaluston liikehdintä vähän joka puolella.

Tänään pikainen poikkeama vielä lounaiskulmaan ja muutama kone kuvina talteen,rekkaa ei voi pysäytellä ihan oman mielensä mukaan.

Kaikille oikein hyvää Vappua.