Friday, October 30, 2009

Sahakaupoilla

Käyttetynä ostettu 021 Stihl alkoi kertomaan käyttöiän olevan lopussa,kun moottori toimii kylmänä mut kun lämpii niin turvallinen tyhjäkäynti häipyy ja saha sammuu.Kun tyhjäkäynnin säätää käyväksi niin teräketju pyörii jatkuvasti ja se on epäterveellistä toimintaa.

Sahakauppias tarjoili uutta kultahammas-ketjulla varustettua Stihl 230 moottorisahaa.Kolmas uusi Stihl minun näpeissä ja 7 Stihl muuten nurkissa kaiken kaikkiaan,merkkiuskollisuutta vuodesta 1987 alkaen.Sillon tuli ostettua käytetty 028,kahdesta romusta kasattu.

huomenna näkyy kuinka kultahammas puree,viilan saa jättää kotiin kun kultahammas on kovametalliketjun hienompi nimitys.Teroitus sitten ammattiliikkeessä,normiketju varalle kuitenkin mukaan.Huomenna kokeillaan kuinka puree ja turvavarusteet päällä ettei käy kuin kesällä,housun puntissa reikä,äijässä ei onneksi.

Kesäleasing kaksikosta toinen kävi sisä- ja ulkopesussa tänään,alkaa määräaikaiset poistumaan ja autojen sopparit niin palautellaan pestyjä kulkujoita takaisinpäin.
Komea väri skaala takakontin sisäpuolelta kun painepesurilla huuhtelin.Ensin ruskeanharmaata lattiatasosta ja sitten kellertävää seinäpinnoilta.Toinen kulkine pestään maanantaina samoin opein,taisin turhaa hakea talvikummit kun keli on näin lämpöiset sitä¨hän ei etukäteen tiedetty.