Wednesday, February 25, 2009

Loppusuora häämöttää.

Ensimmäisen luistinrata antautui keväälle päivän aikana,eilen näkyi oireita jään kulumisesta puhki.Aamulla lumenpoistossa oli hiekan määrä hieman lisääntynyt ja iltäpäivällä tehty tarkistus kertoi karun totuuden.

Painepesurilla on ollut vaihteeksi käyttöä kun on lauhat kelit saa huollosta tulleita koneita pestyä puhtaaksi siirtoajon kurasta.Siimaleikkurit kaipaa vielä pesua ja koekäyttöä ennen kauden alkua.

Taantuma näkyy erittäin vilkkaana kaupparatsujen kasvumääränä varikon nurkissa,on jos jonkinnäköistä kauppiasta.Onneksi hankintalista helpottaa kieltäytymistä ja hiljattain tullut paimenkirje edesauttaa vielä tilannetta.Säästöjä pitäisi saada ja hyvä että on reakoitu ajoissa ennenkuin olisi ollut liian myöhäistä tehdä asialle jotain tai toimenpiteet olisi olleet vieläkin rajummat.

Leikkipuiston uusi portti rakentuu uusiksi kun vanhoista alkaa aika ajamaan ohitse.Kaksoisportti vaihtuu yhdeksi kun huoltoajo ei enää onnistu nykyisestä kulkuaukosta.Salvan tekeminen haaste kun pitäisi rakentaa toimiva mutta vahva.Kuitenkin kevyt toiminen ja ei mielellään pienten lasten avattavissa.