Tuesday, December 30, 2008

Vuosi on lopussa.

Jouluvauriot alkaa paljastumaan eri tavoin arjen avautuessa,alkuun paloi kolme henkilöautoa ja neljäs vaurioitui.Sitten tuli tieto et leikkipuistossa on kärähtänyt leikkimökki joulunpyhinä.Joulu on masentavaa aikaa monelle ja monella tapaa.

Paikallislehti kirjoitti erikoisesti,palopaikalla kävi paloasema sammuttamassa auton.Ilmeisesti kehitys on mennyt eteenpäin reilusti kun asema voi käydä sammuttamassa palon,nyt voidaan myydä tarpeettomat autot pois.

Auto on ollut tervarilla ja palautuu huomenna ja se on hyvä mielessä hämyää Kymenlaakso,sen verran jäi kuvattavaa niille kulmille viime keikalta.Työpaikalla on tullut viimeisteltyä yksi jääkiekkomaali,sai uuden takaverkon.Aitaverkon lyhentäminen ja rautalangalla kiinni punominen ei ole mitään herkkuduunia sen jälleen maanantaina huomasi.

Tänään toinen kunnon duuni,kiertää vanhoista keinuistuimista ketjut ja renkaat erilleen.Kun rengasta ei voi kaatopaikalle viedä ja rengasliike ei niitä ketjuineen huoli niin erotellaan ongelmat toisistaan ja molemmille löytyy osoite sen jälkeen.22 rengasistuinta löytyi pihamaalta ja yksi vauvakeinun jäämistö.Kummikauppa sai kummeja lavalleen ja pajassa oleva tynnyri sai ketjut kontolleen.Molemilla on sama vastaanottajan nimi vaikka eripaikkoihin tavarat kulkeutuukin.

Kuvausrintamalla on ollut vilkasta kun viikossa jäi haaviin 8 tiehöylää,3 dumpperia,3 louhosautoa,9 traktoria joista kaksi edusti tuota tiettyä merkkiä,4 traktorikaivuria,3 pyöräkuormaajaa ja jotakin muuta pientä.Maalikuussa hankitulla kameralla on napsittu 4600 kuvaa,sopivasti per kuukausi.