Friday, April 25, 2008

Eka messupäivä takana.

Hiljaiselta tuntui messumeno tänään,katotaan huomenna.Aamulla todella lämmin vastaanotto,kauniin hymyn saattelema heti kättely perään.Sen jälkeen kaupallista toimintaa parkkiliput kolmeksi päiväksi kahteen autoon.Sitten kysely ettei kai se haittaa kun on "koira" mukana,suu aukeni joen sanoin että kyseessä on kiltti ja hiljainen koira.Se ei syö eikä juo ja ei murise ohikulkijoille,eikä tarvitse ulkoiluttaa.Vielä meinas tulla jotain joten pieni täsmennys oli paikallaan että se on tehty raudasta,sitten ei kuulunut mitään.

Messuhallissa jatkui tuttu suunpieksäntä kun tuttuja vastaan käveli,näin se homma etenee.Pr-hommaa nämä messut on ja hieman saadaan hilloa kaluston kunnostukseen tulevalle kesälle.

Hiljaiselta tuntui paikka tänään kaikin puolin,katotaan miten asiat kehittyy viikonlopun aikana.Koiramme keräsi ihailijoita niin lehdistössäkin kuin messukävijöissäkin,hyvä näin kun houkutin toimii.Messujärjestäkin tuli katsastamaan lemmikkimme ja sai luvan jäädä osastolle.

Aamulla odottaa leukaperätohtori kun etuhampaasta lähti pala irti,kotikylältä ei apuja saanut joten apu löytyi pääkaupunkiseudulta ja heti aamusta aika.