Sunday, December 4, 2011

Turkkuses

Eilisesta tais jäädä veto päälle kun tien päälle teki mieli ja paskat sanottiin Raidissakin.Eilen tullut vihje kutos-koneesta aiheutti ajohaluja ja ei huono keikka kun uusi kohde arkistoihin tuli kuvattua ja samalla tuli tehtyä vähän kauppaakin parista tynnyristä joille olis käyttöä museaalisessa tarkoituksessa.

Turust löytyi tuo kauan kameraa kaivannut höyryveturi,nyt on esillä aika suojaIsessa paikassa.Toivottavasti saa olla rauhassa valvontakameroita on mukavasti näkyvillä joka puolella.Toinen kohde jäi sitten vielä haaveeksi,oli vaihteeksi majoittunut tallin suojiin pois katseilta ja kameroilta.

Joulu lähestyy kun tontut lisääntyy,eilen nähtiin yksi joka ei tiennyt mitä varten liittymissä on kiihdytyskaista ja tänään oli joltain unohtunut jälleen kerran et mikä on ajoneuvoyhdistelmän suurin sallittu ajonopeus.Pieni vinkki:Se ei ole 100 km/h vaan 80 km/h.

Laittakaa ne valaisimet kuntoon,hyvin monella on rekisterikilven valoista puolet pois pelistä ja monelta puuttui muitakin takapään valoista.