Sunday, February 20, 2011

Tien päällä aikani vietin.

Viikonloppu meni tien päällä hyvinkin pitkälti,tosin eilen vaihteeksi lumitöitä kun puukasan paikka piti kolata tyhjäksi.Puukasa kun saapui viime viikolla pihamaalle.Liki parin motin kas oli lunta kertynyt,olihan siinä yhden katon päältä luodut lumetkin samassa.

Eilen vaihteeksi turkkuseen ja todellinen hukkakeikka,kun kaupassa oli niin "ystävällinen" palvelu.TOinen myyjä oli aivan juttusa,toinen kun purjehti paikalle ja keskeytyi tekeillä oleva kauppa hetkeksi niin palvelu oli kuin jääkaupassa ja teksit sen mukaista.Tais olla huonot päivät.
Totesin et tämä äijä pankkiautomaatille ja tekee perinteiset ja häippäsee koko pitäjästä.

Tänään sitten Järvenpäätä ja Porvoota pitkin poikin pikkuteitä ja heikolla saalismäärällä,vain yksi uusi tuttavuus.

Puhelimesta alkoi kuulumaan pitkästä aikaa uusia uutisia harrasterintamalla.Toinen kauan kateissa ollut kutoskone on tullut päivänvaloon.Tosin junan ruhjomana mutta kameralle saalista tiedossa.Mielenkiintoinen sattuma kun noita koneita on kaksi maahan tullut 50-luvulla ja molemmat on vielä tallessa,on se aika ylläri kun kokonaisvalmistemäärä on reilun 1000 kpl paremalla puolella.

Toinen ylläri oli pyörätraktorin telavetoisen version löytyminen liki naapurista.Kameralle lisää naposteltavaa ja sokerina pohjalla on ehjän neloskoneella olevan telataavetin löytyminen.