Sunday, February 6, 2011

Rättikaupoilla.

Eilen tien päälle ja vaatekaupoille,tutusta outlet-myymälästä tuli mukaan pari kerrastoa ja parit gollagehousut,seuraavaksi nääskylän kautta ja läheiseen vanhaan kauppapaikkaan 300-vuotis historiaa mainostetaan kahvion puolella.Kaupasta mukaan puoli tusinaa t-paitoja ja 10 kiloa pähkinöitä linnuille.Halpa keikka vaatteiden suhteen kun 67 eur oli kierroksen kulut.

Seuraavaksi museon kulmille ja lipunmyyntivaunun lämpötilan tarkistus,kaikki oli kunnossa.Kopiokone sai töitä kun tulosti uumenistaan kokouskutsut ja kartat tulevaa vuosikokousta varten.Tekstiviestit sinkoili seminaarissa olevien telamiesten kanssa.Vaunun oloista ja seuraavista suunnitelmista.

Sapuskan jälkeen takaisin museolle ja vuoden ensmäinen talkootyö käyntiin.Kutsut ja kartat taitteeseen ja kirjekuoren kätköihin ja kuoret kiinni.

Kotimatkalla heilahti punainen valo talviyössä,otettiin hengitysilmanäytettä jälleen mittariin.Jotain outoa nyt näytti nolla ilman ylläreitä toisin kun viikko sitten.Aktiivisia ovat kun toinen puhallusratsia jo tänä vuonna.

Tänään vietiin torstainan haettua löydöstä oikeaan osoitteeseen.Purettavasta rakennuksesta kun löytyi uusia hevosaurojen osia.Taitaa olla 50 vuotta vanhaa varastoa.