Wednesday, February 10, 2010

Kenttäkiitäjä

Unelma talvi kentän hoidon suhteen,saa kerrankin hoitaa luistinratoja kun keli pysyy pakkasella.Eilen tuli liipattua kaikki 10 hoidossa olevaa luistinrataa.

Tiilitallin talkooporukan tilit tuli tarkasteltua ja nyt sitten pitäis palautella tilikirjat takaisin tiilitallin kulmille.Samalla reissulla pitäisi kuvailla puuttuvat kohteet,arkistointia varten joka on kesken.Joitakin pieniä muutoksia tulee tapahtumaan,mutta niistä sitten vuosikokouksen jälkeen lisää.

Protokola toimi odotetusti,muutaman talven olen miettinyt sopivaa kolaa jolla homma hoituis.Nyt kun on liki 10 metrisella varrella oleva oksasaha ja pajan nurkassa kyyhötti romulavalle menossa ollut alumiininen suojapelti.Syntyi eilen ehtoolla puolessa tunnissa kaareva 88 cm leveä kola,jolla voi lunta pudotella katolta alas.Hyvin toimi,molemmat jiirit tuli laapittua katolta tyhjäksi ja hieman kevennettyä liiterikin kattoa.Liiterin katolle täytyy vielä tehdä lisää kevennystä,kunhan huomen ehtool parantelen kolaa muutamin kohdin.

Mielessä liikkuu nyt ajatus tehdä rosteripellistä leikkuri jolla lumen saisi leikattua irti ja sitten vedellä se paloina alas.