Wednesday, May 13, 2009

Viidakko veitsi käyttöön.

Venelaitureiden jälkeen tuli vuoroon uimalaiturit ja sarkaa riittää silläkin saralla.Leikkivälineitä ja puistoja kierretty remppalistan kanssa tukka putkella,ensin vaaranpaikat pois ja sitten muut vaivat hoitoon.

Nurmiviikate tuli heräteltyä talviunilta ja pihakin tuli leikattua.Sen jälkeen varsinainen keväthuolto,kaasarista kohokammio irti ja puhdistus sama tulpalle.Ilmansuodatin näytti kelvolliselta vielä,kaasuvipu kiukutteli koko viime kesän ja uuden hinta hirvitti 67 eur.Joten vanha purkuun ja pienellä peltiruuvilla karkulainen kiinni ja kotelon kasassa pitäneen ruuvin tilalle pultti ja jälleen toimii.Vielä pieni säätö niin loppui tuo epämiellyttävä koneen aaltoiltu.

Toista vuotta jatkunut omistajahti on palannut alkupäähän kun kaikki konstit on käyty läpi.Kuolinpesälle ei löydy puhelinnumeroa ja kirjekin tuli takaisin Väärä osoite tekstillä.Nyt on keskusteltu vakuutusyhtiön kanssa asiasta ja heillä on sama osoitetieto kuin minulla,joten seuraavaksi on vaihtoehtona ajaa oven taakse kyselemään tai kokeilla länsinaapurin kielellä kirjettä.

Ikääntymisen merkkipäivänä tuli tekstiviesti oudosta numnerosta ja oudolla sisällöllä,sen jälkeen ei ole kuulunut mitään uutta,samoin s-postissa on ollut vilkasta harrasteasioiden kanssa.Viikonloppu menee 60-vuotis juhlissa ja siitä toipuessa vaikka tänä vuonna on tullut juotua vain yksi siideri,olisi sekin saanut jäädä juomatta kun ilmankin pärjää.

Henkistä krapulaa on karsittu viime aikoina,kohta helpottaa,kunhan muutaman s-postin laitan liikenteeseen niin jossain raavitaan yläpäätä sen verran kaunista sisältöä on tarkoitus sanailla.