Wednesday, May 6, 2009

Vapun jälkeiset

Jätesäkkirallin erikoiskokeet on tullu tutuksi,sen verran jäi ihmisiltä roskaa maastoon.Viikonlopun ennakkosiivouksesta huolimatta on pakut notkuneet säkkikuorman alla.Laiturijumppa jatkuu ja leikkivälineet tuntuvat räjähtävän käsiin näin kesän korvalla.Työt on taattu tekotaantumasta huolimatta,pitkäksi aikaa.

Kesäautot ilmestyi pihaan tänään ja samalla puutarhasta tuli noudettua kuorma orvokkeja.Samalla tutkittiin tulevan kesän kukkaloistoa,vielä on toimitukseen aikaa.

Kesälomakin olis ensviikolla,tosin EA-kurssi sekoittaa vähän koko pakettia,joten uutta neuvottelua asioiden tiimoilta ajankohdan siirtämiseksi.

Vappuna kuvatun erikoiskuljetuksen,tiimoilta on ollut nimi jälleen lehdessä ja eilen ja tänään on s-postit vaihtuneet kuvista johtuen.Olen kysellyt kuville julkaisuluvan ja kuljetusliike on kysellyt kuvia heille tarvittaessa ja tuohan sopinee.

Harvoin sitä tulee suljettua ovia muutakin kuin poismenon johdosta,tänään suljin erään isomman paikan ovet omalta kohdaltani.Vaatii paljon asioiden muuttumista että nuo ovet aukeaa edessäni.Taustalla soivan musiikin sanoa lainaten:Hyvästi ja anteeksi.