Thursday, July 26, 2007

Sekavaa toipumista

Äijä on ollut sekaisin kuin seinäkello,yöunet jääneet olemattomiin ja ajatukset aivan hukassa.Onneksi työkavereita kerkesin varotella et joku mättää,kun äijä sinkoilee ilman selviä suunnitelmia.Lääkekuuri jonka kylkeen sain,aiheutti kaikki mahdolliset sivuvaikutukset.Hermostuneisuutta,suun kuivumista ja monta muuta pikkuvikaa.Työt sentään 
on tullut tehtyä,Uusia leikkivälineitä on kasattu liki urakkavauhtia ja samalla korjattua kalustoa jotta heinä saa tarvisemaansa katkaisuhoitoa.

Raivaussaha ja moottorisaha jäivät kätöseen kun hinta houkutteli,vanhoja tuttuja merkkejä kumpikin sahalaitos.Alle 100 euron varaosa ostokset pitäisi riittää kunnostukseen.Näkyvillä oleviin vikoihin on osat tilattu.

Romuraudat tuli vietyä pois nurkista,vanhat pumppukärryt ja kyntöaurojen jäänteet kohti uutta syntymistä.Kenties palautuu käsiin hitsauslankana tai muuna tarverautana.

Veturimuseo kutsuu kulkijaa lauantaina.Sisähommia on ainakin tiedossa.Niittohommia ulkona tarjolla,kunhan ottaa sopivat välineet autoon mukaan.