Friday, April 10, 2009

Kevät ketutusta

Messukeikka meni suhteellisen hyvin jos jätetään sunnuntai iltäpäivän sarjakuvamaisuus tilaisuudesta pois,tullaan napisemaan asioista joita on hoidettu samalla tavalla koko messuiluhistorian ajan.Koko porukalla tehtiin ilman matkaaikoja reilu 130 tuntia matkailumarkkinointia talkoovoimin ja moitteet saatiin palkaksi,tää on hieno laji kun kateus on hiipinyt harrastekentälle noinkin vahvana.

Sern verran kevätaurinko on lämmittänyt mieltä et iltaisin on napsittu jopa muutama matkustajajuna talteen rantaradalta,ei vielä tavarajunia tälle keväälle.Loman merkeissä menee ensiviikko ja hyvä niin,jollain tapaa on takki tyhjä kaiken rummutuksen jälkeen mitä viime viikkoina on ollut.

Traktorin kimpussakin tuli oltua ja tuo nostolaitteesta kuulunut kiljuminen tuli poistettua ilman huoltomiestä,ohjauksen öljyssä viimeksi havaittu vaahtoa ei eilen näkynyt vaikka vähän konetta kiusasinkin.Ohjauksenpumpulle löytyi hinta uutena 1030 euroo,ostohalut hävis.Tiivistesarja vain 65 euroo ja laakerikaupasta kilkkeitä sen jälkeen sorvarille ja sitten katotaan laskun suuruus.

Viimeiset messukamat lähtee kohti tuttua tiilitallia ja samalla lähtee jotain muutakin kun perille pääsee ja saa työvälineet käsiinsä.